Overblijf en opvang

Tussenschoolse Opvang

Alle Kinderen Samen verzorgt de overblijf van (naam school), wilt u meer informatie hierover

Of wilt u uw kind aanmelden.
Ga dan naar http://www.allekinderensamen.nl

Buitenschoolse Opvang
Veel werkende ouders maken voor hun kinderen gebruik van buitenschoolse opvang (BSO) vanJunis. Junis heeft verschillende locaties voor de BSO. Overigens is opvang bij gastouders via Junis ook mogelijk.

Junis heeft nu 16 BSO-locaties, waarvan drie thema BSO’s. De andere zijn de reguliere BSO’s. Deze bevinden zich in de nabijheid van basisscholen. Op de BSO bieden de medewerkers een programma aan waaruit de kinderen kunnen kiezen. Vaak werken de groepen met een thema dat gedurende een periode centraal staat.
De drukste dagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Iets om rekening mee te houden want voor die dagen is er meestal een langere wachttijd.

Thema BSO’s
Voor kinderen vanaf 8 jaar zijn er drie thema BSO’s. Zoals de naam al zegt, draaien alle activiteiten hier om een bepaald thema. De thema’s sluiten aan bij de interesses van de oudere kinderen.

Buitenspel
In deze thema BSO in Sportpark De Bijlen draait het om sport- en outdooractiviteiten. De kinderen maken kennis met allerlei sport- en spelvormen. Het Sportspectrum zorgt voor de begeleiding op sportgebied. Buitenspel is alle schooldagen en schoolvakanties open.

Villa Kunst
Bij Villa Kunst draait het allemaal om kunst en cultuur. Kunstenaars af en toe workshops. Deze BSO zit in het gebouw van Parkexpressie in Park Rijnstroom. Villa Kunst is open op maandag, dinsdag en donderdag; dezelfde dagen in schoolvakanties.

De Paddenpoel
Deze thema BSO heeft onderdak in het bezoekerscentrum De Veenweiden in het Zegerslootgebied. Natuur en milieu staan centraal. Het is een BSO voor stoere kinderen die van alles willen onderzoeken en graag buiten zijn. Open op maandag, dinsdag en donderdag; dezelfde dagen in schoolvakanties.